Vacature

Kinderpsycholoog / Orthopedagoog (m/v) op zelfstandige basis (Part Time)

OVER OPTIMAAL ONTWIKKELEN

Optimaal Ontwikkelen is een groepspraktijk met een dynamisch en multidisciplinair team van kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen en orthopedagogen gespecialiseerd in begeleiding en therapie voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een kinderpsycholoog of orthopedagoog.

WAT DOE JIJ?

Als psycholoog/orthopedagoog sta je in voor observatie, psychodiagnostiek en psychotherapeutische begeleiding bij kinderen met sociaal/emotionele ondersteuningsnoden.

In samenwerking met het multidisciplinaire team, stel je het individueel handelingsplan op. Je ondersteunt en begeleidt de kinderen op weg naar het bereiken van hun doelen, geeft individuele therapie en indien gewenst ook groepstherapie.

WIE BEN JIJ?

WAT BIEDEN WIJ?

Als zelfstandig psycholoog/orthopedagoog bieden we je een goed ingerichte groepspraktijk aan, vlot bereikbaar aan de rand van Gent en met goede parkeermogelijkheden. Er is heel wat spel- en therapiemateriaal voor handen. Ons team staat klaar om je te steunen bij je ontwikkeling en ervaringen uit te wisselen.

Een handige software is beschikbaar om je te ondersteunen bij je patiŽntenadministratie, en je hoeft je geen zorgen te maken over facturatie en betalingen want dit gebeurt centraal.

De groepsprak biedt veel ruimte voor initiatief en doorgroeimogelijkheden.

INTERESSE?

Neem snel contact op met Evelyn 0495 57 96 07 of evelyn@optimaalontwikkelen.be

webdesign by D4T