Famke

Famke Van Boxstael :


Zij is in 2019 afgestudeerd als logopediste aan de Arteveldehogeschool in Gent. Zij heeft reeds ervaring in de begeleiding van kinderen met spraak-, taal- en leerstoornissen en kinderen met autismespectrumstoornissen. Daarnaast heeft ze ook reeds gewerkt met kinderen met een verstandelijke beperking en kinderen die stotteren.

Voor haar is begeleiding op maat van de cliŽnt het uitgangspunt. Elk kind heeft recht op een aangepaste therapie waarbij er rekening wordt gehouden met de interesses van het kind en de zorgvraag van het kind en de omgeving. Vervolgens probeert ze met haar positiviteit de kinderen enthousiast te maken met als gevolg dat ze graag op therapie komen. Daarnaast zorgt het enthousiasme van de kinderen voor succeservaringen in therapie. Famke gaat ook heel graag creatief aan de slag waardoor elke therapie er anders uitziet en nooit hetzelfde zal zijn.

Uiteindelijk vindt ze het ook belangrijk om zich bij te scholen en deel te nemen aan infosessies zodat ze de kinderen kan voorzien van een optimale begeleiding.

webdesign by D4T