Margo
Een praktijk met een dynamisch en multidisciplinaire team van kinesitherapeuten, logopedisten, psychologen, orthopedagogen en ergotherapie die staan te springen om U te helpen.

Margo Hiel :

Hallo ik ben Margo!

Ik werk sinds september 2021 bij Optimaal Ontwikkelen.
In juni 2021 behaalde ik mijn Master in Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie bij kinderen aan de Universiteit Gent.
Het zorgen voor en werken met kinderen is altijd al een grote passie geweest van mij, daarom ben ik blij dat ik van mijn passie nu ook mijn beroep kan maken.

Mijn visie: Ik vind dat elk kind recht moet hebben op een gepaste therapie die zijn sterktes in de verf zet en op een positieve/opbouwende manier zwaktes aanpakt. Het bieden van optimale zorg vind ik heel belangrijk alsook de nauwe samenwerking met andere zorgverleners, ouders en school.

Om deze optimale zorg te kunnen bieden blijf ik me steeds bijscholen door opleidingen, cursussen en bijscholingen te volgen. Zo behaalde ik reeds in 2021 het certificaat tot Typ10 lesgever. Met Typ10 leren kinderen vanaf 10 jaar op een speelse manier blind typen. In de toekomst wil ik me graag verder specialiseren tot Bobath therapeut.

webdesign by D4T