Sarah

Hallo, Ik ben Sarah!


Sinds april 2021 ben ik kinesiste bij Optimaal Ontwikkelen.

Ik droomde als tiener al van een job als kinesitherapeut na het bekijken van enkele reportages over medische beroepen. Als moni bij Kazou, oud-Chiroleidster, lesgever bij Little Ball Village, . kan ik mijn passie voor het animeren van kinderen niet verstoppen. De droom werd werkelijkheid en in 2020 studeerde ik af als kinesitherapeut met specialisatie pediatrie aan Universiteit Gent.

Tijdens mijn opleiding ontwikkelde ik daarnaast grote interesse in ademhalingskine waardoor ik nog een extra specialisatie inwendige aandoeningen aan Universiteit Gent koos in 2021. Ik vind het belangrijk mee te evolueren met de nieuwste technieken en inzichten en wil mij de komende jaren extra verdiepen in de respiratoire en pediatrische kinesitherapie door het volgen van bijscholingen en extra opleidingen.

In mijn vrije tijd kan je mij aantreffen al joggend of op een tennis-/squash-terrein. Ik hou van reizen en ben niet bang van wat avontuur. Ik ben reeds sinds 2013 vrijwilliger bij Bouworde vzw. Daarnaast kan je mij plezieren met lekker eten en een goed concert/festival.

Ik kijk alvast uit naar een eerste kennismaking!

webdesign by D4T